Voorlichting

Je vliegt uit. (Nog) niet letterlijk natuurlijk, gelukkig, maar toch. Na al die jaren basisschool is het straks tijd voor de volgende stap. Het voortgezet onderwijs. En bij die keuze gaan jij en je ouders niet over één nacht ijs.

Alle opties worden nauwkeurig overwogen, het is wikken en wegen, maar het sleutelwoord tijdens deze periode is: ervaren. En daarom organiseert het Anna van Rijn College - door onze leerlingen ook wel liefdevol ‘het Anna’ genoemd - altijd een aantal kennismakings- en voorlichtingsmomenten. Klik hier voor meer informatie.

Ook interessant

Academie Tien is een middelbare school met een brede kijk op ontwikkeling. Naast leren is er ruimte voor persoonlijke groei en verwondering. Voor het nieuwe schoolgebouw aan het Berlijnplein maakte kunstenaar Elisabet Stienstra daarom zeven kunstwerken van jonge mensen die thema’s als groei en kennis weerspiegelen. De gloednieuwe architectuur, het...

Lees verder

Je zag de leerlingen al stiekem kijken toen schrijfsters Cis Meijer, Daniëlle Bakhuis en Caja Cazemier vrijdag 22 maart de trap van het OLZ op liepen.

Lees verder